Blog meniu digital pentru restaurant - noutati pentru restaurante, cafenele, baruri si aeroporuri.

Menuo este un proiect ce isi propune in primul rand inlocuirea meniurilor clasice din restaurante, baruri, cafenele, hoteluri, etc cu un sistem de meniu pe tableta. Mai pe intelesul tuturor, un meniu digital.

Proiectul nostru de inlocuire a meniurilor clasice a trecut inca de la bun inceput printr-o serie intreaga de teste. Am decis sa privim aplicatia menuo pentru tabletele din restaurante, prin ochii mai multor tipuri de utilizator: proprietarii localurilor, clientii localurilor dar si colaboratorii acestora. O sa va prezint chiar si unele avantaje pe care si noi am ajuns sa le constientizam abia dupa ce menuo trecuse de prima faza in dezvoltare.

Ce inseamna menuo pentru un restaurant, o cafenea, un bar sau un hotel?
In primul rand evolutie! Timpul ne-a dovedit deja ca atunci cand te adaptezi vremurilor pe care le traiesti ajungi sa pasesti cu bine printre provocari.

Flexibilitate. Ca si proprietar de HORECA, te intalnesti zilnic cu fel si fel de probleme, ce te forteaza sa aduci anumite modificari in meniu. In mometul de fata, trebuie sa astepti o grafica noua de la un designer, sa trimiti apoi la tipografie si peste cateva zile sa primesti inapoi meniul, toate acestea cu mult stres, timp pierdut si costuri suplimentare. Cu menuo, dureaza efectiv 1 minut! Intri in contul tau, modifici pretul, adaugi un preparat sau o fotografie, exact ce ai nevoie, apesi butonul de "update" si gata! Asta-i tot, ai modificat toate meniurile. In cazul de fata devine rentabil sa modifici meniul si atunci cand preparatele tale nu mai sunt profitabile din cauza anumitor costuri de productie, sau poate ai schimbat bucatarul, sau, de ce nu s-a modificar iar vreo taxa care influenteaza in mod direct preturile. Cu menuo, poti stabili intre ce ore sa apara un anumit fel de mancare in meniu, in felul aceata nu mai intampini problema "micului dejun" pana la ora 12 de ex. sau poate ai un eveniment, cu menuo modifici meniul si nu blochezi bucataria. De la promovarea evenimente pana la afisarea meniului zilei toate sunt posibile: am creat o categorie speciala pentru asa ceva, categorie pe care tu sa o poti customiza in meniu dupa bunul plac, fie afisezi meniul zilei, fie promovezi un eveniment.
Avantajele continua, dar de ce sa nu ne dai un e-mail sau un telefon pentru a-ti explica cum poti sa obtii absolut gratuit menuo!

Ce inseamna menuo pentru mine ca si client al restaurantului, cafenelei, barului sau hotelului tau?
Ei bine, noi am testat deja menuo in multe locatii! Inseamna entuziasm, o experienta placuta, curata! Ma asez la masa si sunt surprins placut, caut imediat ceva de pui si gasesc instant ce am nevoie. Nu am in fata un meniu murdar, urat, cu stersaturi cu modificari cu adaugiri.. Am un "gust" placut atunci cand vad un meniu "altfel". Imi place ca pot sa vad fotografii ale produselor, imi place ca e usor de utilizat chiar si pentru un batran. Menuo e frumos. Imi place menuo si pentru ca-l pot descarca pe telefon, pot consulta meniul oricand, pot in felul acesta sa plasez o comanda telefonic sau sa-mi fac o rezervare din timp.

Ce inseamna menuo pentru mine ca si colaborator (companie de bauturi alcoolice sau non-alcoolice)?
Am descoperit cu entuziasm un sistem extraordinar de listare a produselor mele in meniurile colaboratorilor. Inainte eram nevoiti sa asteptam si luni pana reuseam sa introducem un nou produs in meniului unui colaborator. Cu menuo totul se rezuma la cateva minute, pot spune ca este exact flexibilitatea de care aveam nevoie pentru a ne putea mari vanzarile. Meniurile menuo sunt si un extraordinar mod prin care ne putem promova nu doar brand-ul dar si noile produse ce nu sunt inca cunoscute atat de bine. Atunci cand ai un buget de marketing cel mai imporant este sa-l investesti constructiv, sunt sigur ca menuo este mai mult decat un meniu, este un "tool de marketing". In plus, prin intermediul aplicatiei pe care deja foarte multi o folosesc si o au instalata in propriile telefoane, ne putem promova cu usurinta intr-un mod placut utilizatorului fara a furniza un advertising agresiv.

Contactati-ne

Daca esti interesat de oferta Menuo, completeaza formularul de mai jos si in maxim 24H un reprezentat te va contacta cu o propunere.